Nevşehir Şampiyonu Kardelen Koleji

Kardelen Eğitim Kurumları Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda final müsabakasında rakibini mağlup ederek Nevşehir Şampiyonu oldu.

Kardelen Koleji Yıldız Erkekler Basketbol Takımı 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları basketbol turnuvasında Nevşehir Şampiyonu olarak Nevşehir’i Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazandı. Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenen okul sporları turnuvasında rakibine 62-17 skoruyla üstünlük sağladı. Maçın başından itibaren üstün olan Kardelen Koleji Basketbol Takımı maç sonunda sahadan zaferle ayrıldı. Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Nevşehir Şampiyonluk Kupasını Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Ali Şahin’den aldı. Kardelen Koleji böylelikle 25. Yılında da Yıldız Erkekler Basketbol Takımı Nevşehir Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atmış oldular.