Özel Kardelen Koleji

"Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyoruz.."

Tüm Haberler

Kardelen Koleji’nde ‘Şehitleri Anma’ Ödüllü Satranç Yarışması’nda Hediye Yağmuru

Kardelen Anaokulu ‘nda ‘Ailem Okulda’ Etkinliğine Velilerden Büyük Destek

Kardelen Koleji’nde Bahar Şenliği Coşkusu

Kardelen Koleji Yabancı Dil Öğretim Kulübü Bilgi Yarışması ve Tiyatro Gösterisi Düzenledi!

Kardelen Koleji Fotoğrafçılık Kulübü Öğrencileri Kapadokya’nın Muhteşem Manzarasını Ölümsüzleştirdi!

Yücel MENEKŞE ‘’ Kurban Bayramımızın Barışa ve Kardeşliğe Vesile Olmasını Diliyorum’’

ANAOKULU 1. VELİ TOPLANTISI 8 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAK

Kardelen Eğitim Kurumlarında 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. Veli Toplantısı Yapıldı

Yücel MENEKŞE:’’Milli İradeye Karşı Yapılan Hiç Bir Saldırı Kabul Edilemez’’

Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel MERT, elde edilen büyük başarılara ve kayıtlara gösterilen yoğun ilgi adına yaptığımız röportaj da sorularımızı yanıtladı.

Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücel MENEKŞE’NİN Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Güçlenen Kadrosuyla Nevşehir’in En Tecrübeli İlk Özel Okulu Kardelen Eğitim Kurumları

Kardelenli Öğrenciler 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Anlamlı Bir Etkinlikle Kutladı.

8. SINIFLAR CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI

4,5,6 ve 7. SINIFLAR CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI